Fraktmåter og pris


Vi sender varene med posten, klimanøytral servicepakke (kr 105,-). For mindre bestillinger og små varer så sender vi i brevpost (kr 39,- eller 69,-)
Prisen på din ordre ser du i kassen før du betaler.
 
Vi har gratis frakt på alle ordre over kr 1500,- 

Normalt har du varene på postkontoret 1-5 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes på sms eller epost. 

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer.
 
Dersom du velger å betale med postoppkrav så kommer det ett oppgravsgebyr i tillegg på kr 49,-
 
Vi sender til Norge og Svalbard. Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som er kr 198,- . Har du spørsmål om sending utenom Norge ta kontakt med oss.
 
Pakkesporing

Når varene er klar for sending fra oss, sender vi en leveringsbekreftelse med sporingsnummer til e-post adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes enkelte ganger før bestillingen blir sendt, derfor kan det ta noen timer før pakken kan spores. Sendingen kan spores på min side eller på www.posten.no
 
Ved mangler, skade eller feil levering ta kontakt med oss så raskt som mulig. Helst innen 5 virkedager så retter vi opp i feilen så fort som mulig.
 

Hente selv

Ønsker du å hente dine varer selv så kan dette gjøres i vår butikk på Gran på Hadeland. Adressen er Jarenstranda 11, 2750 Gran